Browse Title Index


 
Issue Title
 
Vol 71, No 2 (2016) Whey powder: glassy state and spray drying conditions Abstract   PDF (Português (Brasil))
Ítalo Tuler Perrone, Arlan Caldas Pereira Silveira, Evandro Martins, Antônio Fernandes Carvalho, Pierre Schuck
 
Vol 69, No 3 (2014) Whey: technologies for coproducts production Abstract   PDF (Português (Brasil))
Maura Pinheiro Alves, Renam de Oliveira Moreira, Paulo Henrique Rodrigues Júnior, Mayra Carla de Freitas Martins, Ítalo Tuler Perrone, Antônio Fernandes de Carvalho
 
Vol 63, No 364 (2008) Yeast microbiota of the endogenous starter culture used in the production of the Canastra Abstract   PDF (Português (Brasil))
Juliana E. Nóbrega, Célia Lúcia L.F. Ferreira, Milene T. das Dores, Edimara M. Ferreira, Elisângela do C. Domingo, João Paulo V. Santos
 
Vol 70, No 5 (2015) Yogurt of pulp and flour of pineapple bark Abstract   PDF (Português (Brasil))
João Pedro Granjeiro Neres, Rosane Liege Alves de Souza, Camila Freitas Bezerra
 
Vol 76, No 2 (2021) Zootechnical diagnosis related to milk quality and production profile in the municipality of Rio Pomba, MG Abstract   PDF (Português (Brasil))
João Paulo Ferreira Gomes, Rafael Monteiro Araújo Teixeira, Edilson Rezende Cappelle, Pamella Grossi de Sousa
 
Vol 76, No 4 (2021) “Fouling”: review of the deposition and destabilization of milk proteins during processing Abstract   PDF (Português (Brasil))
Thacila Fernanda de Oliveira, Fabiano Freire Costa
 
526 - 531 of 531 Items << < 17 18 19 20 21 22 


Licença Creative Commons
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.

 

Apoio:
FAPEMIG