Issue | Title | |
Vol 71, No 2 (2016) | Whey powder: glassy state and spray drying conditions | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Ítalo Tuler Perrone, Arlan Caldas Pereira Silveira, Evandro Martins, Antônio Fernandes Carvalho, Pierre Schuck | ||
Vol 69, No 3 (2014) | Whey: technologies for coproducts production | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Maura Pinheiro Alves, Renam de Oliveira Moreira, Paulo Henrique Rodrigues Júnior, Mayra Carla de Freitas Martins, Ítalo Tuler Perrone, Antônio Fernandes de Carvalho | ||
Vol 63, No 364 (2008) | Yeast microbiota of the endogenous starter culture used in the production of the Canastra | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Juliana E. Nóbrega, Célia Lúcia L.F. Ferreira, Milene T. das Dores, Edimara M. Ferreira, Elisângela do C. Domingo, João Paulo V. Santos | ||
Vol 70, No 5 (2015) | Yogurt of pulp and flour of pineapple bark | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
João Pedro Granjeiro Neres, Rosane Liege Alves de Souza, Camila Freitas Bezerra | ||
Vol 76, No 2 (2021) | Zootechnical diagnosis related to milk quality and production profile in the municipality of Rio Pomba, MG | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
João Paulo Ferreira Gomes, Rafael Monteiro Araújo Teixeira, Edilson Rezende Cappelle, Pamella Grossi de Sousa | ||
Vol 76, No 4 (2021) | “Fouling”: review of the deposition and destabilization of milk proteins during processing | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Thacila Fernanda de Oliveira, Fabiano Freire Costa | ||
526 - 531 of 531 Items | << < 17 18 19 20 21 22 |
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.