Browse Title Index


 
Issue Title
 
Vol 75, No 2 (2020) Use of ricotta whey in the elaboration of acidified carbonated dairy drink Abstract   PDF (Português (Brasil))
Junio César Jacinto de Paula, Juliana Nogueira Boccia, Denise Sobral, Renata Golin Bueno Costa, Gisela de Magalhães Machado Moreira, Paulo Henrique Costa Paiva, Vanessa Aglaê Martins Teodoro
 
Vol 70, No 1 (2015) Using the extreme vertices mixture design approach to assess dulce de leche with whey Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gerson de Freitas Silva Valente, Ana Laís Andrade Gaspardi, Lara de Andrade Oliveira
 
Vol 68, No 390 (2013) USO DA ANÁLISE ESPACIAL PARA AVALIAÇÃO DE INDICADORES DE QUALIDADE DO LEITE NA MICRO-REGIÃO DE JI-PARANÁ, RONDÔNIA, 2011 Use of spatial analys for milk quality indicators evaluation from micro-region of Ji-Paraná, Rondônia, 2011 Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gilvânia Lúcia de Oliveira Carvalho, Guilherme Nunes de Souza
 
Vol 74, No 3 (2019) Utilization of MALDI-TOF Mass Spectrometry for microbiological evaluation of milk and dairy products Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gustavo Lucas Costa Valente, Marcelo Resende de Souza
 
Vol 63, No 365 (2008) Validity and sensitivity analysis of the kinetic coefficients of a mechanistical mathematical model proposed to predict lactose hydrolysis by b-galactosidase in permeabilized cell mass of kluyveromyces lactis Abstract   PDF (Português (Brasil))
Edimar A . F. Fontes, Flávia M. L. Passos, Frederico J. V. Passos, Paulo Rogério Fontes
 
Vol 74, No 2 (2019) Verification of attendance level to self-control programs at dairy industries of Minas Gerais state Abstract   PDF (Português (Brasil))
Hélio dos Santos Benedito Júnior, Vanessa Aglaê Martins Teodoro, Nívea Maria Vicentini, Márcio Roberto Silva, Renata Golin Bueno Costa, Elisângela Michele Miguel, Denise Sobral, Junio César Jacinto de Paula
 
Vol 68, No 390 (2013) VIABILIDADE PROBIÓTICA DE QUEIJOS MINAS FRESCAL COM TEOR REDUZIDO DE LACTOSE Probiotic viability of Minas Fresh cheeses with reduced lactose content Abstract   PDF (Português (Brasil))
Daniele Back, Paula Mattana, Diego Fontana de Andrade, Greice Dotto Simões, Neila S. P. S. Richards
 
Vol 72, No 2 (2017) Viability of bacteria (starter and probiotics) in beverages made with yogurt and mango pulp Abstract   PDF (Português (Brasil))
Paula de Paula Menezes Barbosa, Darlila Aparecida Gallina
 
Vol 64, No 370 (2009) Viability of Lactobacillus casei in homemade ice-cream Abstract   PDF (Português (Brasil))
Bruno Gustavo Souza, Carolina Ragusa, Christiane Maciel Vasconcellos Barros de Rensis, Marcela de Rezende Costa, Kátia Sivieri
 
Vol 64, No 369 (2009) Washed-rind cheeses - a review Abstract   PDF (Português (Brasil))
Renata Golin Bueno Costa, Luiz Carlos Gonçalves Costa Junior, Júnio César Jacinto de Paula
 
Vol 64, No 367 (2009) Water consumption and effluent generation in a small dairy industry Abstract   PDF (Português (Brasil))
Claudety Barbosa Saraiva, Regina Célia Santos Mendonça, Adbeel de Lima Santos, Daniel Arantes Pereira
 
Vol 75, No 1 (2020) Whey and starch application for pasty dulce de leche production: yield, composition, texture profile, viscosity, and sensory evaluation of acceptance Abstract   PDF (Português (Brasil))
Carolina Rodrigues Alves Guerra, Sabrina Domingues Graça Assis Marinho, Rodrigo Stephani, Isis Rodrigues Toledo Renhe, Antônio Fernandes de Carvalho, Ítalo Tuler Perrone
 
Vol 67, No 385 (2012) WHEY OF MILK: A VALUABLE PRODUCT Abstract   PDF (Português (Brasil))
Débora F. de Oliveira, Claudia E. C. Bravo, Ivane B. Tonial
 
Vol 71, No 2 (2016) Whey powder: glassy state and spray drying conditions Abstract   PDF (Português (Brasil))
Ítalo Tuler Perrone, Arlan Caldas Pereira Silveira, Evandro Martins, Antônio Fernandes Carvalho, Pierre Schuck
 
Vol 69, No 3 (2014) Whey: technologies for coproducts production Abstract   PDF (Português (Brasil))
Maura Pinheiro Alves, Renam de Oliveira Moreira, Paulo Henrique Rodrigues Júnior, Mayra Carla de Freitas Martins, Ítalo Tuler Perrone, Antônio Fernandes de Carvalho
 
Vol 63, No 364 (2008) Yeast microbiota of the endogenous starter culture used in the production of the Canastra Abstract   PDF (Português (Brasil))
Juliana E. Nóbrega, Célia Lúcia L.F. Ferreira, Milene T. das Dores, Edimara M. Ferreira, Elisângela do C. Domingo, João Paulo V. Santos
 
Vol 70, No 5 (2015) Yogurt of pulp and flour of pineapple bark Abstract   PDF (Português (Brasil))
João Pedro Granjeiro Neres, Rosane Liege Alves de Souza, Camila Freitas Bezerra
 
Vol 76, No 2 (2021) Zootechnical diagnosis related to milk quality and production profile in the municipality of Rio Pomba, MG Abstract   PDF (Português (Brasil))
João Paulo Ferreira Gomes, Rafael Monteiro Araújo Teixeira, Edilson Rezende Cappelle, Pamella Grossi de Sousa
 
Vol 76, No 4 (2021) “Fouling”: review of the deposition and destabilization of milk proteins during processing Abstract   PDF (Português (Brasil))
Thacila Fernanda de Oliveira, Fabiano Freire Costa
 
501 - 519 of 519 Items << < 16 17 18 19 20 21 


Licença Creative Commons
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.

 

Apoio:
FAPEMIG