Browse Title Index


 
Issue Title
 
Vol 63, No 363 (2008) Diferenças sazonais no fermento endógeno utilizado na produção do queijo Minas artesanal, fabricado na Serra da Canastra, Minas Gerais Abstract   PDF (Português (Brasil))
Juliana E. Nóbrega, Célia Lúcia L. F. Ferreira, Milene T. das Dores, Edimara M. Ferreira, Elisângela do C. Domingo, João Paulo V. Santos
 
Vol 64, No 369 (2009) Avaliação da utilização de cloreto de cálcio em substituição ao ácido lático para fabricação de Abstract   PDF (Português (Brasil))
Antônio C. da Conceição, Marcos R. da Silva, Valesca S. de Oliveira, Bruno G. Soares, Maurilio L. Martins, Aurélia D. O. Martins
 
Vol 64, No 369 (2009) Avaliação microbiológica de queijos Minas frescal comercializados nas cidades de Arapongas e Londrina – PR. Abstract   PDF (Português (Brasil))
Aline Doratiotto Passos, Gabriela Kümmel Lhamas Ferreira, Graciety Lopes Juliani, Elsa Helena Walter de Santana, Lina Casale Aragon-Alegro
 
Vol 68, No 395 (2013) A fuzzy approach to decision analysis on the distribution of milk type A Abstract   PDF (Português (Brasil))
Matheus Cardoso de Freitas, Magda da Silva Peixoto, José Geraldo Vidal Vieira
 
Vol 72, No 3 (2017) Acceptability and purchase intention of goat’s Coalho cheese seasoned with cachaça Abstract   PDF (Português (Brasil))
Vanessa Bonfim da Silva, Marion Pereira da Costa, Nelson de Carvalho Delfino
 
Vol 71, No 3 (2016) Acceptance and storage of fresh cheese made with essential oils Abstract   PDF (Português (Brasil))
Joelmir Grassi Presente, Hemilim Barbosa de fraga, Cristiano Gautério Schmidt
 
Vol 66, No 383 (2011) ACCEPTANCE OF PASSION FRUIT SYMBIOTIC DIET DAIRY DESSERT BY ELDERLY Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gabriela Carloto Pickina, Marcela de Rezende Costa, Lina Casale Aragon- Alegro, Elsa Helena Walter de Santana, Marilsa Suemy Sakamoto Santini
 
Vol 70, No 4 (2015) Acceptance sensory of milk Ultra High Temperature and consumer attitudes of packaging of different brands of the product Abstract   PDF (Português (Brasil))
Marlice Salete Bonacina, Luana Zamboni, Leonardo Souza da Rosa
 
Vol 63, No 363 (2008) Aceptability and sensory preference of cheese curds elaborated with female buffalo, goat and cow milk Abstract   PDF (Português (Brasil))
Rita Vieira Garcia, Ronaldo dos Santos Falcão Filho, Terezinha Fernandes Duarte, Thayze Rodrigues Bezerra Pessoa, Rita de Cássia Ramos Egypto Queiroga, Ricardo Targino Moreira
 
Vol 67, No 389 (2012) ADEQUACY OF CREAMY REQUEIJÃO CHEESE TO THE STANDARDS OF IDENTITY AND QUALITY AND THE LABELING STANDARDS Abstract   PDF (Português (Brasil))   PDF
Fernanda de Melo Ramos, Felipe Furtini Haddad, Thaís de Melo Ramos, Rejiane Avelar Bastos, Sandra Maria Pinto
 
Vol 66, No 380 (2011) ADVERTISEMENT MONITORING OF FUNCTIONAL FERMENTED MILKS AND HEALTH PROTECTION Abstract   PDF (Português (Brasil))
Larissa P. Brumano, Maria da Penha H. do Amaral, Danielle B. Cenachi, Paulo César Stringheta, Miriam Aparecida de O. Pinto
 
Vol 68, No 392 (2013) Aflatoxin M1 contamination in cheeses: an overview of the occurrence and prevention Abstract   PDF (Português (Brasil))
Felipe Machado Trombete, Marcelo Elias Fraga, Tatiana Saldanha
 
Vol 64, No 370 (2009) Alkaline phosphatase in milk and dairy products: theoretical and practical aspects Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gisela de Magalhães Machado, Adbeel de Lima Santos, Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior, Renata Golin Bueno Costa, Paulo Henrique Costa Paiva
 
Vol 74, No 1 (2019) Analysis of the microbiological quality variation of refrigerated raw milk: a systematic review of the literature Abstract   PDF (Português (Brasil))
Alexandre Henrique Strassburger, Valmir Augustinho Hartamann Caye, Marcelo Fabiano Costella, Francieli Dalcanton
 
Vol 76, No 4 (2021) Antagonism of lactic acid bacteria against Staphylococcus aureus enterotoxin C producer in Minas Frescal cheese during storage Abstract   PDF (Português (Brasil))
Emanuelly Gomes Alves Mariano, Marcelo Resende de Souza, Eduardo Robson Duarte, Ricardo Souza Dias
 
Vol 64, No 368 (2009) Anti-Escherichia coli activity in traditional kefir and kefir whey Abstract   PDF (Português (Brasil))
Simone Weschenfelder, José Maria WIest, Heloisa Helena Chaves Carvalho
 
Vol 76, No 4 (2021) Antimicrobial activity of kefir on Escherichia coli, Salmonella and Staphylococcus aureus: a review Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gustavo Zani, Marcelo Dassan Carriero
 
Vol 77, No 1 (2022) Antimicrobial and technological properties of lactic acid bacteria isolated from traditional Colonial-type cheese from the south of Brazil Abstract   PDF (Português (Brasil))
Carlos Henrique Gomes de Sousa Lima, Nádia Carbonera, Elizabete Helbig
 
Vol 74, No 3 (2019) Antimicrobial susceptibility profile of human pathogenic bacteria isolated from raw milk Abstract   PDF (Português (Brasil))
Reginara Teixeira da Silva, Joyce Bitencourt Athayde Lopes, Kleydejany Lima Lemos de Oliveira, José Carlos Ribeiro Júnior, Vanerli Beloti
 
Vol 66, No 380 (2011) APPLICATION OF GOOD AGRICULTURAL PRACTICES DURING MILKING PROCESS IN A FARM OF RIO POMBA, MINAS GERAIS Abstract   PDF (Português (Brasil))
Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior, Patrícia Martins de Oliveira, Maurilio Lopes Martins, Cláudia Lúcia de Oliveira Pinto, Eliane Maurício Furtado Martins, Gustavo Henrique de Souza
 
Vol 77, No 3 (2022) Application of nanobiotechnology in the dairy industry: from production to consumption Abstract   PDF (Português (Brasil))
Thacila Fernanda de Oliveira, Flávio Yukio Mendes Haratani, Marizia Trevizani, Laís Lopardi Leal, Fabiano Freire Costa
 
Vol 68, No 392 (2013) Application of ozonated water for sanitizing cow teats and its influence on quality of milk Abstract   PDF (Português (Brasil))
Daniel Augusto Cavalcante, Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior, Alline Artigiani Lima Tribst, Marcelo Cristianini, Viviane Ribeiro Pinheiro Coelho
 
Vol 74, No 2 (2019) Applied analysis of milk market in Bahrain Abstract   PDF
Mohammed Al-Mahish, Muhammet Yunus Sisman, Raga Elzaki
 
Vol 69, No 6 (2014) Applying artificial neural networks as a test to detect milk fraud by whey addition Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gerson de Freitas Silva Valente, Daiana Cristina Guimarães, Ana Laís Andrade Gaspardi, Lara de Andrade Oliveira
 
Vol 77, No 1 (2022) Artisanal cheese of Minas Gerais, not all are AMC: a brief review Abstract   PDF (Português (Brasil))
Denise Sobral, Renata Golin Bueno Costa, Marciana de Souza Lima, Ricardo Francisco Rodrigues, Carolina Santiago Paiva, Junio Cesar Jacinto de Paula, Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior
 
1 - 25 of 519 Items 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >> 


Licença Creative Commons
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.

 

Apoio:
FAPEMIG