Issue | Title | |
Vol 63, No 363 (2008) | Diferenças sazonais no fermento endógeno utilizado na produção do queijo Minas artesanal, fabricado na Serra da Canastra, Minas Gerais | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Juliana E. Nóbrega, Célia Lúcia L. F. Ferreira, Milene T. das Dores, Edimara M. Ferreira, Elisângela do C. Domingo, João Paulo V. Santos | ||
Vol 64, No 369 (2009) | Avaliação da utilização de cloreto de cálcio em substituição ao ácido lático para fabricação de | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Antônio C. da Conceição, Marcos R. da Silva, Valesca S. de Oliveira, Bruno G. Soares, Maurilio L. Martins, Aurélia D. O. Martins | ||
Vol 64, No 369 (2009) | Avaliação microbiológica de queijos Minas frescal comercializados nas cidades de Arapongas e Londrina – PR. | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Aline Doratiotto Passos, Gabriela Kümmel Lhamas Ferreira, Graciety Lopes Juliani, Elsa Helena Walter de Santana, Lina Casale Aragon-Alegro | ||
Vol 68, No 395 (2013) | A fuzzy approach to decision analysis on the distribution of milk type A | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Matheus Cardoso de Freitas, Magda da Silva Peixoto, José Geraldo Vidal Vieira | ||
Vol 72, No 3 (2017) | Acceptability and purchase intention of goat’s Coalho cheese seasoned with cachaça | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Vanessa Bonfim da Silva, Marion Pereira da Costa, Nelson de Carvalho Delfino | ||
Vol 71, No 3 (2016) | Acceptance and storage of fresh cheese made with essential oils | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Joelmir Grassi Presente, Hemilim Barbosa de fraga, Cristiano Gautério Schmidt | ||
Vol 66, No 383 (2011) | ACCEPTANCE OF PASSION FRUIT SYMBIOTIC DIET DAIRY DESSERT BY ELDERLY | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Gabriela Carloto Pickina, Marcela de Rezende Costa, Lina Casale Aragon- Alegro, Elsa Helena Walter de Santana, Marilsa Suemy Sakamoto Santini | ||
Vol 70, No 4 (2015) | Acceptance sensory of milk Ultra High Temperature and consumer attitudes of packaging of different brands of the product | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Marlice Salete Bonacina, Luana Zamboni, Leonardo Souza da Rosa | ||
Vol 63, No 363 (2008) | Aceptability and sensory preference of cheese curds elaborated with female buffalo, goat and cow milk | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Rita Vieira Garcia, Ronaldo dos Santos Falcão Filho, Terezinha Fernandes Duarte, Thayze Rodrigues Bezerra Pessoa, Rita de Cássia Ramos Egypto Queiroga, Ricardo Targino Moreira | ||
Vol 67, No 389 (2012) | ADEQUACY OF CREAMY REQUEIJÃO CHEESE TO THE STANDARDS OF IDENTITY AND QUALITY AND THE LABELING STANDARDS | Abstract PDF (Português (Brasil)) PDF |
Fernanda de Melo Ramos, Felipe Furtini Haddad, Thaís de Melo Ramos, Rejiane Avelar Bastos, Sandra Maria Pinto | ||
Vol 66, No 380 (2011) | ADVERTISEMENT MONITORING OF FUNCTIONAL FERMENTED MILKS AND HEALTH PROTECTION | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Larissa P. Brumano, Maria da Penha H. do Amaral, Danielle B. Cenachi, Paulo César Stringheta, Miriam Aparecida de O. Pinto | ||
Vol 68, No 392 (2013) | Aflatoxin M1 contamination in cheeses: an overview of the occurrence and prevention | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Felipe Machado Trombete, Marcelo Elias Fraga, Tatiana Saldanha | ||
Vol 64, No 370 (2009) | Alkaline phosphatase in milk and dairy products: theoretical and practical aspects | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Gisela de Magalhães Machado, Adbeel de Lima Santos, Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior, Renata Golin Bueno Costa, Paulo Henrique Costa Paiva | ||
Vol 74, No 1 (2019) | Analysis of the microbiological quality variation of refrigerated raw milk: a systematic review of the literature | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Alexandre Henrique Strassburger, Valmir Augustinho Hartamann Caye, Marcelo Fabiano Costella, Francieli Dalcanton | ||
Vol 76, No 4 (2021) | Antagonism of lactic acid bacteria against Staphylococcus aureus enterotoxin C producer in Minas Frescal cheese during storage | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Emanuelly Gomes Alves Mariano, Marcelo Resende de Souza, Eduardo Robson Duarte, Ricardo Souza Dias | ||
Vol 78, No 4 (2023) | Antibiotic resistance of bacteria isolates from raw cow milk | Abstract PDF |
Haneefat Olabimpe Egberongbe, Samuel Adegoke Bankole, Gabriel Oludele Oyebiyi, Hafeez Aderinsayo Adekola, Benjamin Thoha Thomas, Olusolape Afolake Favour Ilusanya, Jamiu Oluwatosin Adeyemi | ||
Vol 64, No 368 (2009) | Anti-Escherichia coli activity in traditional kefir and kefir whey | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Simone Weschenfelder, José Maria WIest, Heloisa Helena Chaves Carvalho | ||
Vol 76, No 4 (2021) | Antimicrobial activity of kefir on Escherichia coli, Salmonella and Staphylococcus aureus: a review | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Gustavo Zani, Marcelo Dassan Carriero | ||
Vol 77, No 1 (2022) | Antimicrobial and technological properties of lactic acid bacteria isolated from traditional Colonial-type cheese from the south of Brazil | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Carlos Henrique Gomes de Sousa Lima, Nádia Carbonera, Elizabete Helbig | ||
Vol 74, No 3 (2019) | Antimicrobial susceptibility profile of human pathogenic bacteria isolated from raw milk | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Reginara Teixeira da Silva, Joyce Bitencourt Athayde Lopes, Kleydejany Lima Lemos de Oliveira, José Carlos Ribeiro Júnior, Vanerli Beloti | ||
Vol 66, No 380 (2011) | APPLICATION OF GOOD AGRICULTURAL PRACTICES DURING MILKING PROCESS IN A FARM OF RIO POMBA, MINAS GERAIS | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior, Patrícia Martins de Oliveira, Maurilio Lopes Martins, Cláudia Lúcia de Oliveira Pinto, Eliane Maurício Furtado Martins, Gustavo Henrique de Souza | ||
Vol 77, No 3 (2022) | Application of nanobiotechnology in the dairy industry: from production to consumption | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Thacila Fernanda de Oliveira, Flávio Yukio Mendes Haratani, Marizia Trevizani, Laís Lopardi Leal, Fabiano Freire Costa | ||
Vol 68, No 392 (2013) | Application of ozonated water for sanitizing cow teats and its influence on quality of milk | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Daniel Augusto Cavalcante, Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior, Alline Artigiani Lima Tribst, Marcelo Cristianini, Viviane Ribeiro Pinheiro Coelho | ||
Vol 74, No 2 (2019) | Applied analysis of milk market in Bahrain | Abstract PDF |
Mohammed Al-Mahish, Muhammet Yunus Sisman, Raga Elzaki | ||
Vol 69, No 6 (2014) | Applying artificial neural networks as a test to detect milk fraud by whey addition | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Gerson de Freitas Silva Valente, Daiana Cristina Guimarães, Ana Laís Andrade Gaspardi, Lara de Andrade Oliveira | ||
1 - 25 of 531 Items | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >> |
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.