Issue | Title | |
Vol 77, No 1 (2022) | Artisanal cheese of Minas Gerais, not all are AMC: a brief review | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Denise Sobral, Renata Golin Bueno Costa, Marciana de Souza Lima, Ricardo Francisco Rodrigues, Carolina Santiago Paiva, Junio Cesar Jacinto de Paula, Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior | ||
Vol 71, No 4 (2016) | Artisanal production of Colonial cheese analyzed under Normative Instruction noº 30/2013 (municipalities in the Cantuquiriguaçu region, Paraná, Brazil) | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Ionara Casali Tesser, Luciana Oliveira de Fariña, Luciana Bill Mikito Kottwitz, David Esteban Fariña Sosa, Débora Cristina Pramiu | ||
Vol 68, No 391 (2013) | Aspects of water quality and quality of products in the dairy industry | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Carolina Martins Kamiyama, Marcelo Henrique Otenio | ||
Vol 69, No 2 (2014) | ASSESSMENT OF HYGIENIC SANITARY PRACTICE IN MILKING IN THE REGION OF RIO BONITO – RIO DE JANEIRO, BRAZIL: A QUALITATIVE APPROACH | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Edvaldo da Costa Carvalho, Paulo Henrique Pereira de Moraes, Fabiula Ferrarez Silva Gajo, Marcelo Henrique Otenio | ||
Vol 67, No 385 (2012) | ASSESSMENT OF PHYSICO-CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF UHT MILK CREAM | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
José Carlos Ribeiro Júnior, Vanerli Beloti, Ronaldo Tamanini, Livia Cavaletti Corrêa da Silva | ||
Vol 68, No 394 (2013) | Assessment of physicochemical and microbiological quality of UHT whole milk and proteolysis determination during storage | Abstract PDF (Português (Brasil)) PDF |
Cintia Gisele de Andrade Real, Lina Casale Aragon Alegro, Meriane Turate, Livia Cavaletti Corrêa Silva, Cinthia Hoch Batista de Souza, Elsa Helena Walter de Santana | ||
Vol 64, No 371 (2009) | Assessment of proteolysis in artisanal minas cheese making of the dairy producer of the "Canastra" area in the four seasons | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior, Renata Golin Bueno Costa, Fernando Antonio Resplande Magalhães, Paula Isabelita Reis Vargas, Alisson José Martins Fernandes, Aline Soares Pereira | ||
Vol 64, No 370 (2009) | Assessment of the technical viability of the use of resin for the rind treatment of the artisanal minas cheese from the "Canastra" area | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Antônio Resplande Magalhães, Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior, Renata Golin Bueno Costa, Daniel Arantes Pereira, Michael Mitsuo Saito | ||
Vol 70, No 2 (2015) | Assessment of whey protein nitrogen index as an indicator of heat treatment for UHT milk and milk powder | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Leandra Natália Oliveira, Vanessa Toledo Marinho, Marilana Vidal Zamagno, Maraíse Aparecida Lauro, Jéssica Aparecida Norvino Barboza, Paulo Henrique Fonseca da Silva | ||
Vol 75, No 2 (2020) | Association effect of green banana pulp flour and inulin on the multiplication of Streptococcus thermophilus in fermented milk | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Caroline Azevedo Moreira, Paulo Sérgio Monteiro, Pablo Henrique Soares dos Santos, Letícia Campos Gois, Milene Therezinha das Dores | ||
Vol 68, No 390 (2013) | AVALIAÇÃO DA PERCEPÇÃO E PREFERÊNCIA DOS CONSUMIDORES EM RELAÇÃO A QUEIJO PRATO Evaluation of perception and consumer preferences in connection with Prato cheese | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Rejiane Avelar Bastos, Sandra Maria Pinto, João de Deus Souza Carneiro, Thaís de Melo Ramos, Fernanda de Melo Ramos, Felipe Furtini Haddad | ||
Vol 67, No 385 (2012) | AVALIAÇÃO DA QUALIDADE QUÍMICA E MICROBIOLÓGICA DE QUEIJO PARMESÃO RALADO COMERCIALIZADO NO RIO DE JANEIRO | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Felipe M. Trombete, Marcelo E. Fraga, Tatiana Saldanha | ||
Vol 68, No 390 (2013) | AVALIAÇÃO DA VIABILIDADE DAS BACTÉRIAS LÁCTICAS E VARIAÇAO DA ACIDEZ TITULÁVEL EM IOGURTES COM SABOR DE FRUTAS Evaluation of lactic acid bacteria viability and titratable acidity variation in fruit flavor yogurt | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Ariane Bonani Nogarotto da Silva, Mariko Ueno | ||
Vol 66, No 381 (2011) | BACILLUS CEREUS IN DAIRY PRODUCTS - A REVISION | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Maike Taís Maziero, Luciano dos Santos Bersot | ||
Vol 71, No 2 (2016) | Bacterial biofilm formation in different surfaces of food industries | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Karine Angélica Dalla Costa, Mariane Ferenz, Sheila Mello da Silveira, Alessandra Farias Millezi | ||
Vol 67, No 385 (2012) | BACTERIOLOGICAL QUALITY OF REFRIGERATED RAW MILK IN RURAL PROPERTIES OF PARANA STATE | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Suzanna L. Hoogerheide, Fernanda Mattioda | ||
Vol 69, No 4 (2014) | Barrier, mechanical and optical properties of whey protein concentrate films | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Viviane Machado Azevedo, Ana Letícia Rodrigues Costa, Katia Lumi Fukushima, Soraia Vilela Borges | ||
Vol 64, No 367 (2009) | Basic principles of cheese production: from historical to salting | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Junio César Jacinto de Paula, Antônio Fernandes de Carvalho, Mauro Mansur Furtado | ||
Vol 67, No 384 (2012) | BEHAVIOR OF DAIRY PROTEIN IN DIFFERENT SIMULATED THERMAL PROCESSING CONDITIONS | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Rodrigo Stephani, Paulo Henrique Fonseca da Silva | ||
Vol 74, No 1 (2019) | Benefits of probiotics for the gut microbiota and their addition in dairy products and supplements | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Tainara Luisa de Lima, Simone Weschenfelder | ||
Vol 74, No 1 (2019) | Bioactive amines, free amino acids and ammonia as quality indexes of fermented milk | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Naiara Meireles Ciríaco, Gisela de Magalhães Machado Moreira, Guilherme Coelho Lopes dos Reis, Valterney Lima Deus, Maria Beatriz Abreu Glória | ||
Vol 68, No 390 (2013) | BIOFILMES EM INDÚSTRIAS DE LATICÍNIOS: ASPECTOS GERAIS E USO DE ÓLEOS ESSENCIAIS COMO NOVA ALTERNATIVA DE CONTROLEBiofilms in the dairy industries: general aspects and the use of essential oils as a new control alternative | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Maíra M. M. de Oliveira, Danilo F. Brugnera, Roberta H. Piccoli | ||
Vol 69, No 1 (2014) | BIOFILMS FORMATION IN HEAT EXCHANGERS AND ITS EFFECTS ON MILK AND DAIRY PRODUCTS | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Elisângela Michele Miguel, Antônio Fernandes de Carvalho, Nélio José de Andrade, Ana Clarissa dos Santos Pires, Junio Cesar Jacinto de Paula, Renata Golin Bueno Costa | ||
Vol 64, No 368 (2009) | Bovine mastitis incidence in animals treated with homeopathy | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Erika Cosendey Toledo de Mello Peixoto, Aline Giordana Pelanda, Ana Claudia Radis, Eduardo Luis Heinzen, Regina Conceição Garcia, Maria Aparecida Valério | ||
Vol 69, No 2 (2014) | BOX & JENKINS METHODOLOGY: AN APLICATION IN RAW MILK DATA FROM THE STATE OF MINAS GERAIS | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Eduardo Campana Barbosa, Thelma Sáfadi, Carlos Henrique Osório Silva, Rômulo César Manuli | ||
26 - 50 of 531 Items | << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >> |
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.