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Vol 71, No 4 (2016) Artisanal production of Colonial cheese analyzed under Normative Instruction noº 30/2013 (municipalities in the Cantuquiriguaçu region, Paraná, Brazil) Abstract   PDF (Português (Brasil))
Ionara Casali Tesser, Luciana Oliveira de Fariña, Luciana Bill Mikito Kottwitz, David Esteban Fariña Sosa, Débora Cristina Pramiu
 
Vol 68, No 391 (2013) Aspects of water quality and quality of products in the dairy industry Abstract   PDF (Português (Brasil))
Carolina Martins Kamiyama, Marcelo Henrique Otenio
 
Vol 69, No 2 (2014) ASSESSMENT OF HYGIENIC SANITARY PRACTICE IN MILKING IN THE REGION OF RIO BONITO – RIO DE JANEIRO, BRAZIL: A QUALITATIVE APPROACH Abstract   PDF (Português (Brasil))
Edvaldo da Costa Carvalho, Paulo Henrique Pereira de Moraes, Fabiula Ferrarez Silva Gajo, Marcelo Henrique Otenio
 
Vol 67, No 385 (2012) ASSESSMENT OF PHYSICO-CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF UHT MILK CREAM Abstract   PDF (Português (Brasil))
José Carlos Ribeiro Júnior, Vanerli Beloti, Ronaldo Tamanini, Livia Cavaletti Corrêa da Silva
 
Vol 68, No 394 (2013) Assessment of physicochemical and microbiological quality of UHT whole milk and proteolysis determination during storage Abstract   PDF (Português (Brasil))   PDF
Cintia Gisele de Andrade Real, Lina Casale Aragon Alegro, Meriane Turate, Livia Cavaletti Corrêa Silva, Cinthia Hoch Batista de Souza, Elsa Helena Walter de Santana
 
Vol 64, No 371 (2009) Assessment of proteolysis in artisanal minas cheese making of the dairy producer of the "Canastra" area in the four seasons Abstract   PDF (Português (Brasil))
Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior, Renata Golin Bueno Costa, Fernando Antonio Resplande Magalhães, Paula Isabelita Reis Vargas, Alisson José Martins Fernandes, Aline Soares Pereira
 
Vol 64, No 370 (2009) Assessment of the technical viability of the use of resin for the rind treatment of the artisanal minas cheese from the "Canastra" area Abstract   PDF (Português (Brasil))
Antônio Resplande Magalhães, Luiz Carlos Gonçalves Costa Júnior, Renata Golin Bueno Costa, Daniel Arantes Pereira, Michael Mitsuo Saito
 
Vol 70, No 2 (2015) Assessment of whey protein nitrogen index as an indicator of heat treatment for UHT milk and milk powder Abstract   PDF (Português (Brasil))
Leandra Natália Oliveira, Vanessa Toledo Marinho, Marilana Vidal Zamagno, Maraíse Aparecida Lauro, Jéssica Aparecida Norvino Barboza, Paulo Henrique Fonseca da Silva
 
Vol 75, No 2 (2020) Association effect of green banana pulp flour and inulin on the multiplication of Streptococcus thermophilus in fermented milk Abstract   PDF (Português (Brasil))
Caroline Azevedo Moreira, Paulo Sérgio Monteiro, Pablo Henrique Soares dos Santos, Letícia Campos Gois, Milene Therezinha das Dores
 
Vol 68, No 390 (2013) AVALIAÇÃO DA PERCEPÇÃO E PREFERÊNCIA DOS CONSUMIDORES EM RELAÇÃO A QUEIJO PRATO Evaluation of perception and consumer preferences in connection with Prato cheese Abstract   PDF (Português (Brasil))
Rejiane Avelar Bastos, Sandra Maria Pinto, João de Deus Souza Carneiro, Thaís de Melo Ramos, Fernanda de Melo Ramos, Felipe Furtini Haddad
 
Vol 67, No 385 (2012) AVALIAÇÃO DA QUALIDADE QUÍMICA E MICROBIOLÓGICA DE QUEIJO PARMESÃO RALADO COMERCIALIZADO NO RIO DE JANEIRO Abstract   PDF (Português (Brasil))
Felipe M. Trombete, Marcelo E. Fraga, Tatiana Saldanha
 
Vol 68, No 390 (2013) AVALIAÇÃO DA VIABILIDADE DAS BACTÉRIAS LÁCTICAS E VARIAÇAO DA ACIDEZ TITULÁVEL EM IOGURTES COM SABOR DE FRUTAS Evaluation of lactic acid bacteria viability and titratable acidity variation in fruit flavor yogurt Abstract   PDF (Português (Brasil))
Ariane Bonani Nogarotto da Silva, Mariko Ueno
 
Vol 66, No 381 (2011) BACILLUS CEREUS IN DAIRY PRODUCTS - A REVISION Abstract   PDF (Português (Brasil))
Maike Taís Maziero, Luciano dos Santos Bersot
 
Vol 71, No 2 (2016) Bacterial biofilm formation in different surfaces of food industries Abstract   PDF (Português (Brasil))
Karine Angélica Dalla Costa, Mariane Ferenz, Sheila Mello da Silveira, Alessandra Farias Millezi
 
Vol 67, No 385 (2012) BACTERIOLOGICAL QUALITY OF REFRIGERATED RAW MILK IN RURAL PROPERTIES OF PARANA STATE Abstract   PDF (Português (Brasil))
Suzanna L. Hoogerheide, Fernanda Mattioda
 
Vol 69, No 4 (2014) Barrier, mechanical and optical properties of whey protein concentrate films Abstract   PDF (Português (Brasil))
Viviane Machado Azevedo, Ana Letícia Rodrigues Costa, Katia Lumi Fukushima, Soraia Vilela Borges
 
Vol 64, No 367 (2009) Basic principles of cheese production: from historical to salting Abstract   PDF (Português (Brasil))
Junio César Jacinto de Paula, Antônio Fernandes de Carvalho, Mauro Mansur Furtado
 
Vol 67, No 384 (2012) BEHAVIOR OF DAIRY PROTEIN IN DIFFERENT SIMULATED THERMAL PROCESSING CONDITIONS Abstract   PDF (Português (Brasil))
Rodrigo Stephani, Paulo Henrique Fonseca da Silva
 
Vol 74, No 1 (2019) Benefits of probiotics for the gut microbiota and their addition in dairy products and supplements Abstract   PDF (Português (Brasil))
Tainara Luisa de Lima, Simone Weschenfelder
 
Vol 74, No 1 (2019) Bioactive amines, free amino acids and ammonia as quality indexes of fermented milk Abstract   PDF (Português (Brasil))
Naiara Meireles Ciríaco, Gisela de Magalhães Machado Moreira, Guilherme Coelho Lopes dos Reis, Valterney Lima Deus, Maria Beatriz Abreu Glória
 
Vol 68, No 390 (2013) BIOFILMES EM INDÚSTRIAS DE LATICÍNIOS: ASPECTOS GERAIS E USO DE ÓLEOS ESSENCIAIS COMO NOVA ALTERNATIVA DE CONTROLEBiofilms in the dairy industries: general aspects and the use of essential oils as a new control alternative Abstract   PDF (Português (Brasil))
Maíra M. M. de Oliveira, Danilo F. Brugnera, Roberta H. Piccoli
 
Vol 69, No 1 (2014) BIOFILMS FORMATION IN HEAT EXCHANGERS AND ITS EFFECTS ON MILK AND DAIRY PRODUCTS Abstract   PDF (Português (Brasil))
Elisângela Michele Miguel, Antônio Fernandes de Carvalho, Nélio José de Andrade, Ana Clarissa dos Santos Pires, Junio Cesar Jacinto de Paula, Renata Golin Bueno Costa
 
Vol 64, No 368 (2009) Bovine mastitis incidence in animals treated with homeopathy Abstract   PDF (Português (Brasil))
Erika Cosendey Toledo de Mello Peixoto, Aline Giordana Pelanda, Ana Claudia Radis, Eduardo Luis Heinzen, Regina Conceição Garcia, Maria Aparecida Valério
 
Vol 69, No 2 (2014) BOX & JENKINS METHODOLOGY: AN APLICATION IN RAW MILK DATA FROM THE STATE OF MINAS GERAIS Abstract   PDF (Português (Brasil))
Eduardo Campana Barbosa, Thelma Sáfadi, Carlos Henrique Osório Silva, Rômulo César Manuli
 
Vol 78, No 2 (2023) Butter cheese produced in Parintins - AM: processing and physicochemical characteristics Abstract   PDF (Português (Brasil))
Terezinha Teixeira Souza, Rita Brito Vieira, Gean Augusto Pereira Mendonça, Jailton Ribeiro dos Santos Júnior, Denise Ribeiro Freitas
 
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