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Vol 68, No 395 (2013) | Modeling of adsorption process of whey proteins in tanks shaken | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Sérgio Henriques Saraiva, Luis Antonio Minim, Maria da Penha Píccolo Ramos | ||
Vol 72, No 4 (2017) | Monitoramento da cristalização da lactose em soro concentrado | Abstract PDF |
Ítalo Tuler Perrone, João Pablo Fortes Pereira, Isis Rodrigues Toledo Renhe, Júlia d’Almeida Francisquini, Rodrigo Stephani, Antônio Fernandes de Carvalho | ||
Vol 74, No 2 (2019) | Multiplication of Pseudomonas fluorescens in refrigeration temperatures and its proteolytic potential | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Elisângela Michele Miguel, Denise Sobral, Gisela de Magalhães Machado Moreira, Renata Golin Bueno Costa, Vanessa Aglaê Martins Teodoro, Antônio Fernandes de Carvalho | ||
Vol 64, No 366 (2009) | Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis: a concern for the dairy industry | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Márcio Ferraz Cunha, Cristiano Augusto Ballus | ||
Vol 74, No 1 (2019) | Nisin reduces the Staphylococcus aureus count without changing the characteristics of artisanal Minas cheese from Araxá | Abstract PDF |
Denise Sobral, Maximiliano Soares Pinto, Vanessa Aglaê Martins Teodoro, Renata Golin Bueno Costa, Junio Cesar Jacinto de Paula, Antônio Fernandes de Carvalho, Gisela de Magalhães Machado Moreira | ||
Vol 67, No 387 (2012) | NUTRITIONAL AND SENSORY CHARACTERISTICS OF ICE CREAM FROM SAVANA FRUITS | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Maressa Caldeira Morzelle, Marina Leopoldina Lamounier, Ellen Cristina Souza, Jocelem Mastrodi Salgado, Eduardo Valério de Barros Vilas-Boas | ||
Vol 66, No 383 (2011) | NUTRITIONAL INFORMATION AND SENSORY ATTRIBUTES OF INFLUENCE ON ACCEPTANCE OF COMMERCIAL FERMENTED MILKS | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Viviane M. Azevedo, Cristina G. Pereira, Gabriella Santos, João de Deus S. Carneiro, Sandra M. Pinto, Luiz Ronaldo de Abreu | ||
Vol 73, No 1 (2018) | Obtaining Petit Suisse with low amount of lactose and reduced addition of sugars | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Isis Rodrigues Toledo Renhe, Júlia d’Almeida Francisquini, Danielle Braga Chelini Pereira, Rodrigo Stephani, Antônio Fernandes de Carvalho, Ítalo Tuler Perrone | ||
Vol 68, No 394 (2013) | Obtención de leche entera sin colesterol mediante el uso de β-ciclodextrina | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Sergio Rozycki, Francisco Colombatti, María Julia Spotti, Fabiano Freire Costa, Sandra Lazzaroni, Yanina Pavón | ||
Vol 69, No 5 (2014) | Occurrence of Campylobacter jejuni in raw and pasteurized milk traded in Curitiba, Paraná state, Brazil | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Danielle Karen Narcizo, Maike Taís Maziero Montanhini | ||
Vol 71, No 1 (2016) | Occurrence of unstable milk not acid in the north state of Mato Grosso, Brazil | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Helem Priscilla Martins Souza, Natália Baldasso Romero, Claudineli Cássia Bueno da Rosa | ||
Vol 67, No 386 (2012) | OPTIMIZATION OF THE PRODUCTION PROCESS OF CONDENSED MILK USING PRE-CONCENTRATION BY MEMBRANE | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Paula Nunes Mendes, Marco Antônio Moreira Furtado | ||
Vol 73, No 3 (2018) | Parametric and non-parametric Statistical Process Control in a dairy industry | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Luiz Henrique Marra da Silva Ribeiro, Tatiane Gomes de Araújo, Eric Batista Ferreira, Jovelino Elias Zamboni | ||
Vol 65, No 374 (2010) | PERCENTAGE OF LACTOSE CRYSTALLIZATION IN WHEY CONCENTRATE BY LAB-SCALE CRYSTALLIZER | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
João Pablo Fortes Pereira, Ítalo Tuler Perrone, Gisela De Magalhães Machado, Isis Rodrigues Toledo Renhe, Danielle Braga Chelini Pereira | ||
Vol 68, No 390 (2013) | PERCEPÇÃO DAS EMPRESAS DE LÁCTEOS SOBRE PROGRAMAS DE PAGAMENTO POR QUALIDADE DO LEITE E EVOLUÇÃO DOS INDICADORES DE QUALIDADE HIGIÊNICO-SANITÁRIO Perception of dairy plants on milk payment programs and evolution of hygienic-sanitary milk quality indicator | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Mônica Cardoso, Guilherme Nunes de Souza | ||
Vol 72, No 4 (2017) | Performance parameters of a UHPLC-UV method for quantification of free amino acids and bioactive amines in Mozzarella, Prato, Parmesan and Gorgonzola cheeses | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Gisela de Magalhães Machado Moreira, Denise Sobral, Renata Golin Bueno Costa, Junio César Jacinto Paula, Christian Fernandes, Maria Beatriz Abreu Glória | ||
Vol 65, No 375 (2010) | PHYSICAL AND CHEMICAL ANALYSIS OF RAW MILK IN A DAIRY PLANT IN BICAS-MG | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Vinícius Gimenes Fernandes, Emília Maricato | ||
Vol 68, No 394 (2013) | Physical and chemical characterization and lipid profile of sheep milk cheese | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Luiz Gustavo de Pellegrini, Ana Paula Gusso, Daniela Buzatti Cassanego, Paula Mattanna, Neila Silvia Pereira dos Santos Richards | ||
Vol 67, No 386 (2012) | PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF COLONIAL CHEESE PRODUCED IN DIFFERENT SEASONS OF THE YEAR | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
José F. Silveira Júnior, Débora F. de Oliveira, Francieli Braghini, Edenes M. S. Loss, Cláudia E. C. Bravo, Ivane B. Tonial | ||
Vol 66, No 379 (2011) | PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF GRATED PARMESAN CHEESE SOLD IN THE SOUTHERN REGION OF MINAS GERAIS | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
A. Justus, L. M. B Ferrari, L. R. Rodrigues, M. L. Ferreira, S. M. Pinto, L. R. Abreu | ||
Vol 71, No 4 (2016) | Physical characterization and sanitary conditions of cheese type cabacinha market places in three municipalities of the Jequitinhonha Valley, MG, Brazil | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Adair da Silva Santos Filho, Christiano Vieira Pires, Weslley José Cardoso, Maximiliano Soares Pinto, Neide Judith Faria de Oliveira | ||
Vol 66, No 378 (2011) | PHYSICAL-CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF MILK TYPE C PRODUCED IN THE FEDERAL DISTRICT | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Andréia Alves Rosa-Campos, Luiz Antônio Borgo, Yolanda Mercedes Silva de Oliveira, Juliana Evangelista Silva Rocha, Loiane Mayra Jacó de Souza, Márcio Antônio Mendonça | ||
Vol 75, No 2 (2020) | Physical-chemical and sensory characterization in kefir cheese with and without condiments | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Isabela Zottmann da Silva, Simone Weschenfelder | ||
Vol 76, No 3 (2021) | Physical-chemical changes in ice cream with agro-industrial by-products: a review | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Graziela Brusch Brinques, Oliver Dettenborn | ||
Vol 73, No 4 (2018) | Physical-chemical characteristics of artisanal Minas cheese of the Serro with pingo and with rala | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Sâmya Petrina Pessoa Oliveira, José Manoel Martins, Cristina Henriques Nogueira, Rosana Campos do Vale, Maria Paula Jensen Rodrigues, Aline Nogueira Galleti | ||
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