Issue | Title | |
Vol 68, No 390 (2013) | Editorial | Details PDF (Português (Brasil)) |
editora- chefe | ||
Vol 68, No 391 (2013) | Editorial | Details PDF (Português (Brasil)) |
editora- chefe | ||
Vol 68, No 392 (2013) | Editorial | Details PDF (Português (Brasil)) |
editora- chefe | ||
Vol 68, No 393 (2013) | Editorial | Details PDF (Português (Brasil)) |
Editora- chefe | ||
Vol 68, No 394 (2013) | Editorial | Details PDF (Português (Brasil)) |
Editora- chefe | ||
Vol 68, No 395 (2013) | Editorial | Details PDF (Português (Brasil)) |
Editora- chefe | ||
Vol 68, No 390 (2013) | EFEITO DE PROTETORES E TRATAMENTOS DE ESTRESSE NA SOBREVIVÊNCIA DE LACTOCOCCUS LACTIS SUBSP LACTIS AO CONGELAMENTO Effect of protective and stress treatment on survival of Lactococcus lactis subsp. lactis to freezing | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Eliana dos Santos Leandro, Lisiane Lopes da Conceição, Antônio Fernandes de Carvalho, Maurício Dutra Costa, Célia Alencar de Moraes | ||
Vol 66, No 383 (2011) | EFFECT OF ADDITION DIFFERENT SOLID IN TEXTURE, SYNERESIS AND SENSORY CHARACTERISTICS OF SET YOGHURT | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Suely Cristina Gomes de Lima, Pedro Danilo de Oliveira, José de Brito Lourenço Júnior, Laurena Silva Rodrigues, Lilaine de Sousa Neres | ||
Vol 69, No 1 (2014) | EFFECT OF ADDITION OF PULP CASHEW ON THE SENSORY ACCEPTANCE OF INTEGRAL YOGURT SWEETENED WITH HONEY | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Maiane Alves de Macedo, Camila Carvalho Menezes, Julianne Viana Freire Portela, Stella Regina Sobral Arcanjo, Maria Rosiane Moura, Amanda Mazza Cruz de Oliveira | ||
Vol 68, No 391 (2013) | Effect of bovine milk addition to buffalo's milk on different characteristics of artisanal Marajó | Abstract PDF (Português (Brasil)) PDF |
Marilda Garcia Simoes, Alessandra Ferraiolo Nogueira Domingues, Lorena Pedreiro Maciel, Joseane Gonçalves Rabelo, Eduardo Basílio de Oliveira, Célia Lúcia de Luces Fortes Ferreira | ||
Vol 70, No 5 (2015) | Effect of Brevibacterium linens on ripening of Saint Paulin type cheese washed rind | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Renata Golin Bueno Costa, Denise Sobral, Junio César Jacinto de Paula, Gisela de Magalhães Machado Moreira, Vanessa Aglaê Martins Teodoro | ||
Vol 66, No 383 (2011) | EFFECT OF CARBON DIOXIDE (CO2) USE IN THE MICROSTRUCTURE OF MINAS FRESCAL AND MINAS PADRÃO CHEESES | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Junio César Jacinto de Paula, Antônio Fernandes de Carvalho, Gisela de Magalhães Machado, Denise Sobral, Vanessa Aglaê Martins Teodoro, Luiz Carlos G. Costa Júnior | ||
Vol 67, No 386 (2012) | EFFECT OF CONCENTRATION OF FAT IN THE PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY PETIT SUISSE CHEESE PRODUCED WITH RETENTION OF SERUM | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Vanessa Rios de Souza, João de Deus Souza Carneiro, Sandra Maria Pinto, Alisson Borges de Souza, Rodrigo Stephani | ||
Vol 68, No 394 (2013) | Effect of different sample collection methods on the results of raw milk analysis | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Jakeline Fernandes Cabral, Marco Antônio Pereira da Silva, Rafaella Belchior Brasil, Thiago Soares Carvalho, Cristiane Isabô Giovannini, Edmar Soares Nicolau | ||
Vol 78, No 4 (2023) | Effect of domestic boiling on coliform research of the raw milk sold without inspection | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Marina Lais Sabião de Toledo Piza, Bruna Domeneghetti Smaniotto, Tatiane Andréa Lionete, Daniela Matono | ||
Vol 72, No 4 (2017) | Effect of heat treatment on infant formulas: a review | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Julia d’Almeida Francisquini, Lauane Nunes, Evandro Martins, Rodrigo Stephani, Ítalo Tuler Perrone, Antônio Fernandes de Carvalho | ||
Vol 63, No 363 (2008) | Effect of milk whey on protein content and on technological and sensory quality of bread | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Elessandra da Rosa Zavareze, Kessiane Silva de Moraes, Nathalie Goulart Souza Leite, Myriam de las Mercedes Salas-Mellado | ||
Vol 74, No 4 (2019) | Effect of modified chitooligosacharides on the physicochemical and microbiological characteristics of a probiotic fermented beverage | Abstract PDF |
Darlila Aparecida Gallina, Maria Teresa Bertoldo Pacheco, Paula de Paula Menezes Barbosa, Maria Manuela Faria Amorim, Alejandra Cardelle Cobas | ||
Vol 70, No 5 (2015) | Effect of natural starter addition on lactic acid bacteria counts in traditional Minas of Serro | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Vigínia Nardy Paiva, Ana Luísa Ferreira Simões Cunha, Roberta Ribeiro da Cruz, Denise Sobral, Rogério Marcos de Souza, Maximiliano Soares Pinto | ||
Vol 68, No 391 (2013) | Effect of nisin in Lactococcus and Lactobacillus counts in artisanal Minas cheese of Araxá region - Minas Gerais state - Brazil | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Denise Sobral, Vanessa Aglaê Martins Teodoro, Maximiliano Soares Pinto, Gisela de Magalhães Machado, Renata Golin Bueno Costa, Antônio Fernandes de Carvalho | ||
Vol 70, No 1 (2015) | Effect of payment for milk quality on the profitability of dairy farming | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Fernando Etiene Pinheiro Teixeira Júnior, Marcos Aurélio Lopes, José Reinaldo Mendes Ruas | ||
Vol 66, No 378 (2011) | EFFECT OF SOLIDS NON FAT AND SUCROSE CONCENTRATION ON ACIDIFICATION BY LACTIC ACID BACTERIA IN YOGURT | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Sislene de Matos Reis, Maximiliano Soares Pinto, Igor Viana Brandi | ||
Vol 66, No 382 (2011) | EFFECT OF THE CARBON DIOXIDE (CO2) USE ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF MINAS FRESCAL CHEESE | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Junio César Jacinto de Paula, Márcia C. T. Ribeiro Vidigal, Antônio Fernandes de Carvalho, Renata Golin B. Costa, Luis Antonio Minim, Valéria Paula Rodrigues Minim | ||
Vol 69, No 5 (2014) | Effect of transglutaminase and gelatin on the viscosity of fermented dairy beverages made with “Coalho” type cheese whey | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Gisela de Magalhães Machado Moreira, Renata Golin Bueno Costa, Junio César Jacinto de Paula, Denise Sobral, Verônica Paula Batista, Suellen Serafim Telles | ||
Vol 68, No 394 (2013) | Effect of whey during the concentration of “dulce de leche” | Abstract PDF (Português (Brasil)) |
Fernanda Lopes da Silva, Hiani Aparecida Lima Ferreira, Antônio Fernandes de Carvalho, Ítalo Tuler Perrone | ||
151 - 175 of 531 Items | << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >> |
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.