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Vol 68, No 391 (2013) Development and sensory evaluation of symbiotic potentially milk dessert Abstract   PDF (Português (Brasil))
Christiane Mileib Vasconcelos, Joice de Fátima Laureano Martins, Viviane da Cruz Rafael, Célia Lúcia de Luces Fortes Ferreira
 
Vol 70, No 3 (2015) Development and sensory evaluation of yogurt added of “caviar” of carrot by children Abstract   PDF (Português (Brasil))
Richtier Gonçalves Cruz, Henrique Silvano Arruda, Martha Elisa Ferreira Almeida, Virgínia Souza Santos
 
Vol 72, No 1 (2017) Development and sensory evaluation of yogurt with chia seeds Abstract   PDF (Português (Brasil))
Melina Vilela dos Santos, Richtier Gonçalves da Cruz, Martha Elisa Ferreira Almeida
 
Vol 70, No 1 (2015) Development, chemical and sensory characterization of semi skim yogurt added with whey protein concentrate Abstract   PDF (Português (Brasil))
Andressa Regina Antunes, Luciana Oliveira de Farinã, Luciana Bill Mitiko Kottwitz, José Afonso Passotto
 
Vol 71, No 4 (2016) Development of cottage cheese lactose free with fiber addition and reduction of sodium and fat Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gabrieli Nicoletti, Kátia Joana Verdi, Creciana Maria Endres
 
Vol 67, No 387 (2012) DEVELOPMENT OF ICE CREAM ENRICHED FIBER AND LINSEED LIVE LACTOBACILLUS AND ITS VIABILITY Abstract   PDF (Português (Brasil))
Marina Leopoldina Lamounier, Romilda Aparecida Bastos Monteiro Araújo, Maísa Leopoldina Lamounier, Maressa Caldeira Morzelle
 
Vol 67, No 388 (2012) DEVELOPMENT OF OF PREBIOTIC FERMENTED GOAT MILK, WITH LOW LACTOSE ADDED β-CYCLODEXTRIN Abstract   PDF (Português (Brasil))
Danielle Barros Cenachi, Miriam Aparecida de Oliveira Pinto
 
Vol 65, No 374 (2010) DEVELOPMENT OF PETIT SUISSE CHEESE STRAWBERRY FLAVOUR OF LOW-CALORIE Abstract   PDF (Português (Brasil))
V. R. Souza, J. D. S. Carneiro, A. C. M. Pinheiro, S. M. Pinto, L. P. Carvalho, C. C. Menezes
 
Vol 66, No 383 (2011) DEVELOPMENT OF SCIENTIFIC TECHNICAL REPORT FOR REGISTRATION OF FERMENTED MILK WITH FUNCTIONAL CLAIM Abstract   PDF (Português (Brasil))
Fernanda F. dos Santos, Maria Alice de Almeida, Larissa P. Brumano, Mônica S. Pereira, Paulo César Stringheta, Miriam Aparecida de O. Pinto
 
Vol 70, No 2 (2015) Development of technology for production of reduced fat processed cheese Abstract   PDF (Português (Brasil))
Adriana Torres Silva e Alves, Leila Maria Spadoti, Patrícia Blumer Zacarchenco, Ariene Gimenes Fernandes Van Dender
 
Vol 67, No 384 (2012) DEVELOPMENT OF YOGURT SUNDAE LIKE MADE FROM GOAT MILK FLAVORED WITH PASSION FRUIT Abstract   PDF (Português (Brasil))
Tatiane F. Araújo, Éder G. Ferreira, Jordânia R. M. Souza, Letícia R. Bastos, Célia L. L. F. Ferreira
 
Vol 72, No 2 (2017) Development of “requeijão cremoso” without lactose Abstract   PDF (Português (Brasil))
Andréia Paula Dal Castel, Creciana Maria Endres, Andressa Barella de Freitas, Vera Maria Rodrigues
 
Vol 68, No 393 (2013) Development, physicochemical parameters and sensory evaluation of dairy dessert prepared with whey cheese and gums Abstract   PDF (Português (Brasil))
Janaína de Souza, Juliana de Souza, Claucia Fernanda Volken de Souza
 
Vol 67, No 389 (2012) DEVELOPMENT, PHYSICOCHEMICAL PARAMETERS AND SENSORY EVALUATION OF MILK-BASED DESSERT MADE WITH DIFFERENT SPECIES OF PASSION FRUIT WITH AND WITHOUT ADDITION OF WHEY Abstract   PDF (Português (Brasil))
Jéssica Ribeiro Henrique, Jessimara Ribeiro Henrique, Leonardo Milani Avelar Rodrigues, Marcel Gomes Paixão, Sheyla Anália Pinto, Sônia De Oliveira Duque Paciulli
 
Vol 71, No 1 (2016) Diagnosis of thewheydestination in the mesoregion Campo das Vertentes, Minas Gerais, Brazil Abstract   PDF (Português (Brasil))
Fabiula Ferrarez Silva Gajo, Adriano Alvarenga Gajo, Roberta Bessa Veloso Silva, Eric Batista Ferreira
 
Vol 68, No 390 (2013) DOCE DE LEITE PASTOSO ELABORADO COM AÇÚCAR MASCAVO: AVALIAÇÃO SENSORIAL, FÍSICO-QUÍMICA E MICROBIOLÓGICA Dulce de leche prepared with brown sugar, sensory, physicochemical and microbiological evaluation Abstract   PDF (Português (Brasil))
Gabriella Giani Pieretti, Vanessa Jurca Seollin, Rafaela Suzuki Bento, Jane M. Michika, Renata Dinnies Santos, Grasiele Scaramal Madrona
 
Vol 75, No 1 (2020) Economic and financial viability study for artisanal production of Cabacinha cheese in Vale do Jequitinhonha region – MG Abstract   PDF (Português (Brasil))
Bruna Randi Souza, Christiano Vieira Pires, Juliana Cristina Sampaio Rigueira Ubaldo, Giann Braune Reis, Felipe Machado Trombete
 
Vol 67, No 389 (2012) ECONOMIC VIABILITY OF THE TICK RHIPICEPHALUS (BOOPHILUS) MICROPLUS (CANESTRINI, 1887) STRATEGIC CONTROL PROGRAMME ADOPTED IN DAIRY CATTLE Abstract   PDF (Português (Brasil))
André Monteiro de Souza, Alziro Vasconcelos Carneiro
 
Vol 69, No 4 (2014) Edible coating with oregano and rosemary essential oils for use in ricotta cheese Abstract   PDF (Português (Brasil))
Fernanda de Oliveira Tavares, Gabriella Giani Pieretti, Jéssica Lorraine Antigo, Magali Soares dos Santos Pozza, Monica Regina da Silva Scapim, Grasiele Scaramal Madrona
 
Vol 67, No 385 (2012) Editorial Details   PDF (Português (Brasil))
Editora- chefe
 
Vol 67, No 384 (2012) Editorial Details   PDF (Português (Brasil))
Editora- chefe
 
Vol 67, No 386 (2012) Editorial Details   PDF (Português (Brasil))
Editora- chefe
 
Vol 67, No 387 (2012) Editorial Details   PDF (Português (Brasil))
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Vol 67, No 389 (2012) Editorial Details   PDF (Português (Brasil))
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Vol 67, No 388 (2012) Editorial Details   PDF (Português (Brasil))
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